
MS'li Yakını Olmak
Sevgi çok önemli
Nejdet ve Saadet, 40 yıldır MS'li ve eşi ''İlgi, sevgi ve güler yüz tedavi kadar önemli... '' İçeriğin devamı için videoyu izleyiniz.
MS'li Yakını Olmak Videolar
Tüm videoları gör 
Şu anda yolarkadasimsin.com sitesinden ayrılıyorsunuz. Tıkladığınız link, sizi web sitemizin Gizlilik Politikasının geçerli olmadığı farklı bir siteye yönlendirecektir. Yönlendirildiğiniz sitedeki tüm sorumluluk tarafınıza ait olacaktır.

Şu anda yolarkadasimsin.com sitesinden ayrılıyorsunuz. Tıkladığınız link, sizi web sitemizin Gizlilik Politikasını geçerli olmadığı farklı bir siteye yönlendirecektir. Yönlendirildiğiniz sitedeki tüm sorumluluk tarafınıza ait olacaktır.

Şu anda yolarkadasimsin.com sitesinden ayrılıyorsunuz. Tıkladığınız link, sizi web sitemizin Gizlilik Plitikasının geçerli olmadığı farklı bir siteye yönlendirecektir. Yönlendirildiğiniz sitedeki tüm sorumluluk tarafınıza ait olacaktır.