
MS'li Yakını Olmak
Endişelendik ama belli etmedik
Yasemin, 12 yıldır MS'li annesi '' Çok endişeliydik ama kızımıza hiç belli etmedik...şimdi mutluyuz, tedavimiz devam ediyor. '' İçeriğin devamı için videoyu izleyiniz.
MS'li Yakını Olmak Videolar
Tüm videoları gör 
Şu anda yolarkadasimsin.com sitesinden ayrılıyorsunuz. Tıkladığınız link, sizi web sitemizin Gizlilik Politikasının geçerli olmadığı farklı bir siteye yönlendirecektir. Yönlendirildiğiniz sitedeki tüm sorumluluk tarafınıza ait olacaktır.

Şu anda yolarkadasimsin.com sitesinden ayrılıyorsunuz. Tıkladığınız link, sizi web sitemizin Gizlilik Politikasını geçerli olmadığı farklı bir siteye yönlendirecektir. Yönlendirildiğiniz sitedeki tüm sorumluluk tarafınıza ait olacaktır.

Şu anda yolarkadasimsin.com sitesinden ayrılıyorsunuz. Tıkladığınız link, sizi web sitemizin Gizlilik Plitikasının geçerli olmadığı farklı bir siteye yönlendirecektir. Yönlendirildiğiniz sitedeki tüm sorumluluk tarafınıza ait olacaktır.