
Melek ile Serhat
5. Bölüm Arkası
Melek ile Serhat’ın 5’inci bölüm temasından yola çıkarak, Gani Müjde MS ve aile kurma üzerine ve MS’e dair daha bir çok konuda sorularını yöneltiyor. MS uzmanları Prof. Dr. Ayşe Kocaman, Prof. Dr. Ömer Faruk Turan, Prof. Dr. Taşkın Duman, Doç. Dr. Recai Türkoğlu ve MS ile yaşayan Süheyla Balcı ve Gökçe Kaplan Sağar yanıtlıyor.
Melek ile Serhat Videolar
Tüm videoları gör 
Şu anda yolarkadasimsin.com sitesinden ayrılıyorsunuz. Tıkladığınız link, sizi web sitemizin Gizlilik Politikasının geçerli olmadığı farklı bir siteye yönlendirecektir. Yönlendirildiğiniz sitedeki tüm sorumluluk tarafınıza ait olacaktır.

Şu anda yolarkadasimsin.com sitesinden ayrılıyorsunuz. Tıkladığınız link, sizi web sitemizin Gizlilik Politikasını geçerli olmadığı farklı bir siteye yönlendirecektir. Yönlendirildiğiniz sitedeki tüm sorumluluk tarafınıza ait olacaktır.

Şu anda yolarkadasimsin.com sitesinden ayrılıyorsunuz. Tıkladığınız link, sizi web sitemizin Gizlilik Plitikasının geçerli olmadığı farklı bir siteye yönlendirecektir. Yönlendirildiğiniz sitedeki tüm sorumluluk tarafınıza ait olacaktır.